QimiQ teamet

 
Adam PerchtoldAdam är från Österrike och avslutade sin utbildning 1985 i den Tyroler Alperna.Efter militärtjänsten i Österrike flyttade han till Stockholm och jobbade på Sheraton Stockholm. Där kom han i kontakt med kryssningsfartyg och ville gärna …

Adam Perchtold

Adam är från Österrike och avslutade sin utbildning 1985 i den Tyroler Alperna.

Efter militärtjänsten i Österrike flyttade han till Stockholm och jobbade på Sheraton Stockholm. Där kom han i kontakt med kryssningsfartyg och ville gärna pröva det. Han började på Royal Viking Line, Seabourn Cruise Line och avslutade sin havs karriär som Executive Chef på Silversea Cruise Line. Efter 10 år på Silversea Cruises, som han var del av det ”start up team” flyttade han till Malmö.

Han har stort erfarenhet av internationellt matlagning och är kvalitets medveten.

Han tycker att QimiQ är en fantastisk produkt, och vill gärna dela sina kunskaper med er.

adam@qimiq.se

tlf: +46 70-760 11 08

Tor.jpg

Tor Ove Sørlie

Tor är kock med 40 års erfarenhet både till havs och på land. De senaste 20 åren som kökschef på Color Line Centralkøkken med genomsnittlig produktion för 15 000 gäster om dagen. Stor erfarenhet med sous-vide, cook & chill, dessertproduktion, steklinje och storproduktion av alla slags kakor och bak produkter. 

Tor är en enorm resurs och vi är stolta övar att kunna erbjuda Tors kunskaper för våra kunder.

Tor@qimiq.dk

Tlf: +45 40 26 20 05

Dessert konsept.jpg

Heidi Brunner

Heidi är ekonom med en kandidatgrad i logistik. Hon brinner för mat. Hennes far och Heidi är grundläggarna av Vital ernæring som etablerades i Norge för 16 år sedan. Heidi växte upp med god mat via sin far, han är kock. Via hennes karriär har hon sälj- och projektledning som röd tråd. Hon blev snabbt involverad i QimiQ, då hon insåg möjligheterna som produkterna erbjuder. Särskilt om du använder QimiQ, så kan du framställa kvalitetsmat med låga omkostnader genom strömlinjelogistik.

heidi.brunner@qimiq.no

Tlf: +47 92 402 487

Ole.jpg

Ole Lødøen

Ole är grundaren bakom VIKEN MATHUS och har nära samarbete med QimiQ teamet. Han utbildade sig till kock Hotel Alexandra i Loen året var då 1982. Han brukar säga, att han efter 40 år i branschen har varit involverad i allt från att vara kock på en ubåt under det kalla kriget till att vara kock på ett hotell med ett högt berg och allt det där. som ligger mitt emellan.

Han är nu tillbaka, där det hela började, nämligen vid grytorna. Ole är omtänksam och kvalitetserfaren. Han älskar att laga mat och brinner för sitt yrke. Han är en stor resurs för våra kunder. Han guidar, utvecklar och testar för att tillfredsställa kundens önskemål. Han ger inte upp, förrän han har nått målet.

Ole arbetar primärt med norske kunder

Ole@qimiq.no

Tel: +47 408 89 838

Våra tjänster

16.png

Workshop

Intresserad av kreativa och effektiva förberedelsemetoder och önskar att kontrollera produktion, tid och omkostnader och dess förvaltning mer effektivt, medan nya accenter läggs till köket, så har du kommit til det rätta stället. QimiQ workshops hjälper till med att underlätta arbetet i köket. Vi kan också streama workshop. Boka en QimiQ workshop och bli inspirerad av våra prisvinnande kockar.