QimiQ Classic
används till kalla, salta och söta rätter
T.ex.: pålägg, dressingar, dips och majonnäs utan ägg.
QimiQ Classic kan inte vispas för att skapa volym.
Så här används det
QimiQ Classic används bäst i rumstemperatur (20°C - 25°C). Om du använder det nedkylt, ska du endast vispa QimiQ Classic lite längre tid, tills det har jämn yta.
Vispa QimiQ Classic med en visp eller handmixer.
Tillsätt ingredienserna från receptet
Kyl ned
Tumregel för användning.
De proportioner, vi rekommenderar nedan, menar vi ger den bästa konsistensen och ger ett bra utgångspunkt för ytterligare test. Tillsätt smak, som du önskar. Du bestämmer konsistensen, stabiliteten och smaken med smakbärare som smör, olja, fett, grädde, kvark, gräddost, mascarpone, frukt, grönsaker, kryddor, socker osv.
Dipsås:
Skär sig inte:
Dressing:
Fettspridning:
Förvaring
QimiQ Classic kan förvaras oöppnad i rumstemperatur i upp till 12 månader. När den öppnas, ska QimiQ Classic förvaras i kylskåpet och användas inom 3 - 4 dagar.
Ingredienser
QimiQ Classic innehåller 99% grädde (15% fett) och 1% gelatin från oxkött. QimiQ Classic är en gräddprodukt utan tillsatser som kräver deklaration.
Glutenfri. Halal och kosher godkänt
Näringsvärde per 100 gram
Energi 707 kJ / 169 kcal
Fett 15 g, varav mättade fettsyror 10 g
Kolhydrater 4g- varav sockerarter 4g
Protein 4,5 g
Fiber <0,4 g
Salt 0,14 g
Emballage
• 250 g - Tetrapak – förpackning med 12 st. 12 månaders hållbarhet
• 1 kg - Tetrapak – förpackning på 12 kg. Antal kg per pall 780 kg. 12 månaders hållbarhet.
• 5 kg – bag in box. Antal kg per pall 675. 5 månaders hållbarhet.
Förvaring
QimiQ Classic kan förvaras oöppnad i rumstemperatur i upp till 12 månader. När den har öppnats ska den förvaras i kylskåpet och användas inom 3-4 dagar.
Andra produkter: